0
Your Cart

Om FF

Mit navn er Stefan Højrup og jeg driver FitnessFar.dk – gerne med lidt hjælp fra min kone og børn.

Familie fylder meget og efter jeg fik mit 4. barn, så blev det lidt presset og rende ned i fitness hele tiden og ofte fik jeg det slet ikke gjort. Jeg har tidligere konkurrence trænet, men efter børn og jo flere der er kommet til, så måtte tiden prioriteres anderledes og jeg havde brug for at kunne træne præcis når det passede og ikke først skulle nede i et fitnesscenter. Derfor skulle jeg indrette et træningslokale hjemme ved mig selv.

Jeg fandt hurtigt ud af, at det er vanvittigt dyrt, at købe træningsudstyr og hvis jeg skulle indrette et homegym herhjemme, som havde det jeg gerne ville, så ville det blive alt for dyrt! Jeg tænkte at andre måtte være i samme båd, så hvordan kunne jeg fikse mit eget problem og også hjælpe andre og kort herefter opstod FitnessFar.dk.

Alt udstyr på FitnessFar.dk er udstyr i høj kvalitet og til ekstremt gode priser!

Normalt er der 3. kvalitetsklasser som definerer udstyr:

Hjemmebrug
Semi prof.
Prof.

Alt udstyr jeg sælger er som minimum semi prof. og meget af det er også i prof. klassen, hvilket vil sige, at det er egnet til at stå i et fitnesscenter og få mange tæsk hver eneste dag. Jeg har ikke udstyr, som kun er beregnet til hjemmebrug, da min erfaring siger, at det ofte er noget skrammel og ikke prisen værd.

Og prisenerne, ja dem har jeg presset helt i bund – så alle har mulighed for at være med!

Der er butik/showroom hvor det er muligt at se og afprøve meget af det udstyr der sælges i shoppen. Dette efter aftale.